Skip to main content

Over de Bijbelkiosk

Interesse in jou

Wij hebben interesse in jou, omdat God interesse in jou heeft. Sterker nog, Hij houdt van jou. Als we dit vertellen aan onze bezoekers, is dit vaak een eye-opener. Steeds weer komen bezoekers tot de ontdekking dat God anders is dan ze altijd dachten.

Jezus, de Zoon van God, heeft veel gezegd over vrede en rust. Echte ontspanning door vrede met jezelf, je omgeving en zelfs met je vijanden. Dat is mogelijk als je zelf vrede met God hebt. We vertellen je er graag meer over!

Iets over ons

Misschien wil je ook wel iets over ons weten. Waarom wij vrijwillig onze tijd aan jou besteden.

Stichting Bijbelkiosk-Arbeid, beter bekend als de Bijbelkiosk, heeft als doel om het Evangelie, de blijde boodschap van Jezus Christus bekend te maken. Dat doen we vooral door te luisteren. We gaan met je in gesprek in een van de kiosken of in de boekenwinkel. Ook verkopen we Bijbels en christelijke lectuur. Het Nederlands Dagblad maakte een artikel over ons, deze kun je hier lezen.

Bijbelkiosk-Arbeid heeft een ANBI-status (Algemeen nut beogende instellingen). Je giften zijn aftrekbaar van de belasting. Bekijk ook ons Jaarverslag 2022  of onze nieuwsbrief.

Waar vind je ons?

Je bezoekt de Bijbelkiosk in Amsterdam naast het Concertgebouw. Belangrijke musea van Amsterdam zijn in de buurt. Deze kiosk is 6 dagen per week geopend, doorgaans van 11.00 tot 18.00 uur. De kiosk is bereikbaar met tramlijnen 3, 5, 12, 16 en 24.

De Bijbelkiosk in Scheveningen is sinds 1954 een herkenningspunt langs het strand. Dit kleine winkeltje staat op een toplocatie op de boulevard, tegenover het Kurhaus. De kiosk is het hele jaar, 7 dagen per week, tussen 11.00 en 17.00 uur geopend. De kiosk is bereikbaar met alle bussen en trams die richting Scheveningen gaan.

De Evangelische Boekwinkel Oase is gevestigd in Terneuzen en is in de loop der jaren een bekende plek geworden in Zeeuws-Vlaanderen. In 1972 zijn broeder en zuster Koster gestart met evangelisatie-activiteiten wat uitmondde in deze boekwinkel met een Bijbelse boodschap. Veel bezoekers hebben er de werkelijke rust van de Heer gevonden. Actuele openingstijden vind je op de website.

Het bestuur

Stichting Bijbelkiosk-Arbeid beheert de Bijbelkiosken en een Evangelische Boekwinkel. Het bestuur bestaat uit Manfred Santing, Amersfoort (voorzitter), Bernhard van der Snoek, Barneveld (penningmeester / secretaris), Anton Kroes, Terneuzen (bestuurslid) en Leo Zijlstra, Eindhoven (bestuurslid).

Wil je het bestuur bereiken? Neem dan contact op met het Secretariaat Stichting Bijbelkiosk-Arbeid, Koning Karelpad 17, 3813 HC Amersfoort, 033 – 432 12 06.

Ons KvK-nummer is: 41208019

Vrijwilligers

Iedereen die je in de kiosk spreekt, werkt daar vrijwillig. Deze vrijwilliger wil zijn of haar tijd aan jou besteden, vanuit liefde voor jou en voor God. De medewerkers, jong en oud, zijn afkomstig uit verschillende kerken.

Op de hoogte blijven

  • Wil je weten wat wij doen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt 2 tot 3 keer per jaar een update van de drie locaties.